Mordere

Beste Assassin's Creed Villains

Beste Assassin's Creed Villains

Assassin's Creed: 10 beste skurker gjennom tidene, rangert

  1. 1 Rodrigo Borgia. Du visste at det måtte være denne mannen, spanjolen, Rodrigo Borgia.
  2. 2 Haytham Kenway. Haytham Kenway er hovedantagonisten til Assassin's Creed 3 og også far til hovedpersonen i spillet, Connor. ...
  3. 3 Charles Lee. ...
  4. 4 Al Mualim. ...
  5. 5 Maxwell Roth. ...
  6. 6 George Washington. ...
  7. 7 Cesare Borgia. ...
  8. 8 Achillies Davenport. ...

  1. Hvem er den dårlige fyren i Assassin's Creed?
  2. Hvem er hovedskurken i Assassin's Creed Valhalla?
  3. Hvem er den beste fighteren i Assassin's Creed?
  4. Hva er den mest voldelige Assassin's Creed?
  5. Hvorfor drepte ikke Ezio Rodrigo?
  6. Er Basim en dårlig fyr AC Valhalla?
  7. Er Sigurd en dårlig fyr i Valhalla?
  8. Er eivor en ekte viking?
  9. Er det drager i AC Valhalla?
  10. Hvem er den raskeste snikmorderen?
  11. Hvordan døde Ezio?
  12. Hvem drepte Edward Kenway?
  13. Hvorfor drepte Ezio Lucy?
  14. Er Bayek den første leiemorder?
  15. Kan en 12 år gammel spille Assassin's Creed?

Hvem er den dårlige fyren i Assassin's Creed?

Rodrigo Borgia (født: Roderic Llançol i de Borja, også kjent som Rodrigo Lanzol de Borgia) er hovedantagonisten til både videospillet 2009 Assassin's Creed II og kortfilmen Assassin's Creed: Lineage, den overordnede antagonisten til Assassin's Creed II Discovery, og en stor antagonist i videospillet fra 2010 ...

Hvem er hovedskurken i Assassin's Creed Valhalla?

Basim Ibn ishaq er en av de to hovedantagonistene i Assassin's Creed: Valhalla sammen med Alfred the Great. Han var en mordermorder i Hidden Ones-grenen i Konstantinopel, kjent for nordmenn som Miklagard.

Hvem er den beste fighteren i Assassin's Creed?

Til slutt kommer vi til den mest suksessrike Master Assassin i franchisen, Ezio Auditore. Han er så populær og ikonisk at han har flest Assassin's Creed-spill. Ikke bare greide han å gjenoppbygge Assassin Brotherhood-sekten i Italia, men hadde også flere seire mot templerne.

Hva er den mest voldelige Assassin's Creed?

Ezio er en av de mest populære karakterene i hele Assassin's Creed-serien, så det er ingen overraskelse at han tar topplasseringen som den dødeligste snikmorderen. Han spiller i Assassin's Creed II, Brotherhood, and Revelations i tillegg til en rekke varer og til og med en animert kortfilm.

Hvorfor drepte ikke Ezio Rodrigo?

Ezio drepte ikke Rodrigo fordi han ikke lenger var verdt å drepe. All raseri og fornuft han brukte for voldsomt å avslutte Umberto Alberti for så lenge siden var borte, kokt av tidens gang. Å drepe ham ville ikke oppnå noe, og uten hvelvet eller eplet til Eden var Rodrigo bare en gammel mann med en fancy stol.

Er Basim en dårlig fyr AC Valhalla?

Til slutt ble Basim imidlertid avslørt som den dårlige fyren hele tiden som ønsket å hevne seg på Eivor for sine tidligere urettferdigheter som Odin under den første sivilisasjonen. Denne onde ordningen gjorde Basim til en hammy skurk, og var også for "der ute" til å falle i tråd med hans karakterisering.

Er Sigurd en dårlig fyr i Valhalla?

Sigurd endte opp som et stort unntak, da han var Eivors like i innflytelse på historien og hadde sin egen bue. Hans mangler ble ikke presentert som en bakgrunnshistorie for en fremtidig skurk, men var på en slik måte at du vil føle deg både dårlig for ham og håpe å se ham se lyset.

Er eivor en ekte viking?

Eivor er basert på vikingene i Norge, spesielt de sterke kvinnekrigerne som også ville ha en stor rolle i den krigførende tiden på 1800-tallet. De kvinnelige vikingene i Norge var kjent for sitt rene mot og gode ferdigheter innen håndverk og kamp.

Er det drager i AC Valhalla?

Dele. Assassin's Creed Valhalla er et massivt spill som har så mye mer enn bare sin utrolige hovedhistorie å glede seg over. Strategisk bygging, meningsfull romantikk, morsomme og spennende sideanmodninger; det nye spillet har alt. Det har også ganske fine fangehull & Drager referanse, men ikke med det navnet.

Hvem er den raskeste snikmorderen?

François spilte først inn den raskeste fullføringen av Assassin's Creed II på en rask 5 timer 42 minutter og 16 sekunder.

Hvordan døde Ezio?

I den animerte korte Assassin's Creed: Embers blir de siste årene av Ezios liv skrevet. ... Kort tid etter, mens han var på tur til torget i Firenze, dør Ezio av et hjerteinfarkt i en alder av 65 år.

Hvem drepte Edward Kenway?

Edward trakk seg tilbake fra piratkopiering og flyttet til London i 1722 som en velstående mann, der han tok opp sitt ansvar som medlem av Assassin Brotherhood. I 1735 ble han myrdet i Queen Anne's Square-eiendom av agenter som handlet etter ordre fra Reginald Birch, stormesteren i den britiske tempelriten..

Hvorfor drepte Ezio Lucy?

I følge Juno skulle Luck forråde Desmond når de først fikk tak i Ezios Apple of Eden. Det var et nei-nei på Junos plan om å flykte til verden. Så når Desmond fikk Apple, utløste hun en blødningseffekt, besatt Desmond og fikk ham til å drepe Lucy.

Er Bayek den første leiemorder?

Vi vet om en snikmorder som eksisterte før Bayek: Darius. ... Darius kunne da adoptere trosbekjennelsen og lære av sine visjoner om fremtiden for å bygge det antatte første skjulte bladet og bli den første snikmorder etter tid. Men i virkeligheten, med unntak av det, er Bayek faktisk den første snikmorderen.

Kan en 12 år gammel spille Assassin's Creed?

Assasin's Creed er bra for 11+ åringer.

Det er et mindre voldelig spill sammenlignet med spill som Call of Duty eller Dead Space. Det er bra for barn som kan gjenkjenne hvem som er forbilder og hvem som ikke er et forbilde. En flott funksjon er blod-av-modus som har det slik, det er ikke noe blod.

beste simpsons episoder
The Ityy & Skrapete & Poochie Show (sesong 8, episode 14)MR. ... Homer's Enemy (sesong 8, episode 23) ... Homer den store (sesong 6, episode 1...
addison simpsons
Hvem spiller Addison i The Simpsons?Hva er den tristeste Simpsons-episoden?Hvem var den første kjendisen som spilte seg selv på The Simpsons?Som spilt...
Topp 10 startkanner siden 2000
Topp 10 startkanner siden 2000Roy Oswalt, Houston Astros. ... Mike Mussina, New York Yankees. ... Javier Vazquez, Atlanta Braves. ... C.C. ... Andy Pe...