Forum

samtaler og fora

samtaler og fora
  1. Hva er forskjellen mellom diskusjonsforum og chat?
  2. Hva er online forum og chat?
  3. Hva er et eksempel på et forum?
  4. Hva er de mest populære forumene?
  5. Hva er fordelen med å bli med i et diskusjonsforum eller en chat?
  6. Hva er de beste chatterommene?
  7. Hva er fordelene med forum?
  8. Hvordan fungerer nettfora?
  9. Er internettfora døde?
  10. Hva er forum for?
  11. Hva er et annet ord for forum?
  12. Hva skjer i et forum?

Hva er forskjellen mellom diskusjonsforum og chat?

Chatterom og forum er begge metoder for å kommunisere med andre mennesker over Internett, men brukes på forskjellige måter. Mens chatterom lar deg kommunisere med mennesker i sanntid, er forum mer egnet for diskusjoner der ikke alle deltakere må være online samtidig.

Hva er online forum og chat?

Et Internett-forum, eller oppslagstavle, er et nettbasert diskusjonsside der folk kan holde samtaler i form av postede meldinger. De skiller seg fra chatterom ved at meldinger ofte er lengre enn en tekstlinje, og i det minste arkiveres midlertidig.

Hva er et eksempel på et forum?

Definisjonen av et forum er et sted eller en metode for diskusjon. Et eksempel på et forum er et elektronisk oppslagstavle. En rettsdomstol; nemnda. ... (Internett) Et internettmeldingstavle hvor brukere kan legge ut meldinger angående ett eller flere diskusjonstemaer.

Hva er de mest populære forumene?

Vi har valgt fem av de beste chatene og forumene der du kan stille spørsmål, finne informasjon og dele dine egne historier.

Hva er fordelen med å bli med i et diskusjonsforum eller en prat?

Studentene reagerer på innhold, deler utfordringer, lærer hverandre, lærer ved å si og forstå, klargjøre antagelser, eksperimentere, eie nye ferdigheter og ideer. Individualisering av læring: Personlige svar på forumemner er ikke begrenset i tid eller lengde.

Hva er de beste chatterommene?

De mest populære nettstedene for chatterom.

Hva er fordelene med forum?

Fordelene med nettfora du trenger å vite

Hvordan fungerer nettfora?

I et standard Internett-forum oppretter en bruker et innlegg. Dette innlegget kan når som helst nås av andre brukere. Innlegg kan inneholde spørsmål, meninger, bilder, videoer, lenker og mer. Brukere kan svare på innlegget, noe som skaper en dialog andre brukere kan delta i, også kalt en tråd.

Er internettfora døde?

Fora er ikke døde, men de lider av en identitetskrise akkurat nå. Det var en tid da fora var der all aktiviteten skjedde på nettet. Hvis du ønsket diskusjon i sanntid, fant du den på forumet. Hvis du ønsket sosial interaksjon, fant du det på fora.

Hva er forum for?

Et forum er et nettsted der folk kan samles for å få diskusjoner om et bestemt emne. Det kan for eksempel være et forum kalt “Car Talk” med separate kategorier for sportsbiler, elbiler osv. En person kan registrere seg på forumet og opprette et emne i en av kategoriene..

Hva er et annet ord for forum?

Synonymer til forumet

Hva skjer i et forum?

HVA SKJER PÅ FORUMMØTER? ... Under forummøtene diskuterer medlemmene de andre 5 prosentene - triumfene og tragediene i livet som gründer. Moderator-trente EO-medlemmer (ikke betalte tilretteleggere) veileder øktene, som vektlegger konfidensialitet, personlig ansvar og deling av leksjoner.

Topp 10 meningsfylte filmeksplosjoner i filmhistorien
De beste eksplosjonene i filmhistorienThe Dark Knight (2008)Lethal Weapon 3 (1992)Highlander II: The Quickening (1991)Ride Along (2014)Malone (1987)De...
Topp 10 beste bilder Oscar-vinnere som kunne ha vært
Her er 10 nominerte fra dette tiåret som kunne ha, og kanskje burde ha vunnet beste film.1 Saving Private Ryan (1998)2 Good Will Hunting (1997) ... 3 ...
Topp 10 Å lage filmer bedre enn filmen
Hva var de 10 beste filmene i 2019?Hvilken filmopptak er bedre enn originalen?Hva er de 10 beste filmene?Hva er verdens beste film nummer 1?Hvem er de...