Finger

gester som er støtende i andre land

gester som er støtende i andre land

10 vanlige håndbevegelser som er frekke i andre land

  1. Hvilken amerikansk gest regnes som frekk i utlandet?
  2. Hvilke håndbevegelser anses som støtende?
  3. Hvilke amerikanske gester kan sees på som støtende i andre kulturer?
  4. Hvilke håndbevegelser er støtende i Japan?
  5. Er pinkyfingeren støtende?
  6. Hvor er OK-tegnet uhøflig?
  7. Hva er betydningen av 👌?
  8. Vinker uhøflig?
  9. Hvorfor er V-tegnet frekt?
  10. Hva betyr pinky finger??
  11. Hvorfor er langfingeren støtende?
  12. Er fingersvingende frekk?

Hvilken amerikansk gest regnes som frekk i utlandet?

Noen håndbevegelser som er uskyldige i USA er støtende i andre land. Tommelen opp, "OK" -tegnet og kryssing av fingrene er alle eksempler på gester som er vulgære enkelte steder utenfor USA..

Hvilke håndbevegelser anses som støtende?

Sammendrag - Uhøflige håndbevegelser

Hvilke amerikanske gester kan sees på som støtende i andre kulturer?

Inspirert av denne Quora-tråden har vi avrundet noen av de vanligste amerikanske skikkene som blir sett på som støtende andre steder.

Hvilke håndbevegelser er støtende i Japan?

Å peke med fingeren betraktes som uhøflig i den japanske kulturen fordi den som peker, er assosiert med å eksplisitt kalle den andre personen for feil oppførsel eller handlinger.

Er pinkyfingeren støtende?

Å gi den rosa fingeren er imidlertid en form for lovbrudd, om enn en liten lovbrudd. Hvis det var en skala, ville det å gi den rosa fingeren være en 1 og langfingeren en 10. ... Dette fordi den rosa fingeren er den siste / minste. Hvis denne gesten gjøres mot en mann, kan den sees på som en form for å fascinere den andre personen.

Hvor er OK-tegnet uhøflig?

I Italia, Hellas, Iran og Irak er dette imidlertid en fornærmende gest. "Ok" -tegnet er også en vanlig gest for å indikere en positiv reaksjon, men i Frankrike betyr symbolet "null" eller "verdiløs." Videre er gesten faktisk støtende i Venezuela, Brasil og Tyrkia, spesielt for LHBT + -folk.

Hva er betydningen av 👌?

OK-gesten eller OK-tegnet eller ringbevegelsen (Unicode-symbol U + 1F44C "👌") utføres ved å koble tommelen og indeksen i en sirkel, og holde de andre fingrene rett eller avslappet vekk fra håndflaten. Vanligvis brukt av dykkere, betyr det "Jeg er OK" eller "Er du OK?" når du er under vann.

Vinker uhøflig?

På Filippinene regnes det å være uhøflig og kun egnet for hunder å vinke noen på amerikansk måte. Det kan også straffes med arrestasjon. Den akseptable måten å ringe noen er å bruke fire fingre som peker nedover, med håndflaten mot vinkelen.

Hvorfor er V-tegnet frekt?

V-tegnet, når håndflaten vender mot personen som gir tegnet, har lenge vært en fornærmende gest i Storbritannia, og senere i Irland, Australia, Sør-Afrika, India, Pakistan og New Zealand. Det brukes ofte for å betegne trass (spesielt mot autoritet), forakt eller hån.

Hva betyr pinky finger??

Lillefingeren, eller pinkyfingeren, også kjent som det femte sifferet, eller pinkie, er den mest ulnariske og minste fingeren på den menneskelige hånden, overfor tommelen og ved siden av ringfingeren.

Hvorfor er langfingeren støtende?

"Det er en av de eldste fornærmelsesbevegelsene som er kjent," sier antropolog Desmond Morris. "Langfingeren er penis og de krøllete fingrene på hver side er testiklene. Ved å gjøre det, gir du noen en falsk gest.

Er fingersvingende frekk?

I store deler av verden anses pekefingeren å være frekk eller respektløs, spesielt å peke på en person. Å peke med venstre hånd er tabu i noen kulturer. Å peke med åpen hånd anses i noen sammenhenger som mer høflig eller respektfull.

simpsons for mange gjestestjerner
Gjestestjerner har dukket opp på The Simpsons siden den første sesongen, i tillegg til showets hovedrolle av Dan Castellaneta, Julie Kavner, Nancy Car...
kjendiser som simpsons-figurer
Fra den første Beatle som dukket opp i showet, til King of Pop selv, her er de 15 beste kjendisopptredener på The Simpsons.16 Ringo Starr. ... 15 Tony...
beste simpsons episoder
The Ityy & Skrapete & Poochie Show (sesong 8, episode 14)MR. ... Homer's Enemy (sesong 8, episode 23) ... Homer den store (sesong 6, episode 1...