Wikipedia

mest upassende wikipedia-sider

mest upassende wikipedia-sider
  1. Hva er noen av de mest urovekkende Wikipedia-sidene å lese?
  2. Er vandalisering av Wikipedia ulovlig?
  3. Er Wikipedia upassende?
  4. Kan du bli utestengt fra Wikipedia?
  5. Hva leser du på Wikipedia?
  6. Kan du gå i fengsel for hærverk?
  7. Får Wikipedia-redaktører betalt?
  8. Kan du gå i fengsel for å redigere Wikipedia?
  9. Sliter Wikipedia økonomisk?
  10. Er Wikipedia virkelig døende?
  11. Er Wikipedia barnevennlig?

Hva er noen av de mest urovekkende Wikipedia-sidene å lese?

11 super skumle Wikipedia-sider som vil holde deg oppe i kveld

Er vandalisering av Wikipedia ulovlig?

Det er ikke en kriminell handling å vandalisere Wikipedia. ... Imidlertid er det i strid med nettstedets vilkår for bruk å vandalisere eller på annen måte forårsake forstyrrelser. Vandaler er blokkert, og kan også bli utestengt i henhold til bruksvilkårene. Hvis dette skjer, har du mistet privilegiet ditt for å redigere nettstedet.

Er Wikipedia upassende?

Wikipedia kan redigeres av hvem som helst når som helst. Dette betyr at all informasjon den inneholder til enhver tid kan være hærverk, et pågående arbeid eller rett og slett galt. Men fordi Wikipedia er et frivilligdrevet prosjekt, kan det ikke overvåke hvert bidrag hele tiden. ...

Kan du bli utestengt fra Wikipedia?

Bare legg til en forespørsel på samtalesiden din. ... Men hvis du vedvarer med hærverk (eller du lager en konto bare for å hærføre), kan du bli blokkert på ubestemt tid eller fullstendig utestengt fra å redigere Wikipedia, og vil ikke kunne opprette en ny konto fra IP-adressen din.

Hva leser du på Wikipedia?

De mest fascinerende Wikipedia-artiklene du ikke har lest

  1. Seksuelt aktive påver. Wikipedia sin liste over seksuelt aktive påver er både nyttig og useriøs, imponerende og ufullstendig.
  2. Vanlige misforståelser, uvanlige dødsfall og opprør ledet av kvinner. ...
  3. Helikopter fengsel rømmer. ...
  4. Demonkatt. ...
  5. Lister over lister over lister. ...
  6. Jesus. ...
  7. Politiske slagord. ...
  8. Hva Wikipedia ikke er.

Kan du gå i fengsel for hærverk?

I henhold til NSW Crimes Act (1900) er det straffer på opptil fem år i fengsel for skadelig skade på eiendom.

Får Wikipedia-redaktører betalt?

Disse redaktørene betales ikke av Wikipedia eller Wikimedia Foundation. Det er forstått at de bidrar på vegne av en tredjepart, for eksempel en arbeidsgiver eller klient. I sitt hjerte virker betalt redigering i strid med den åpne brukerstyrte modellen for frivillig samarbeid som Wikipedia benytter og er kjent for.

Kan du gå i fengsel for å redigere Wikipedia?

Det er ikke en kriminell handling å vandalisere Wikipedia. Det er imidlertid i strid med nettstedets bruksvilkår å vandalisere eller på annen måte forårsake forstyrrelser. Vandaler er blokkert fra redigering, og kan også bli ytterligere utestengt i henhold til vilkårene for bruk.

Sliter Wikipedia økonomisk?

Wikipedia-medstifter Jimmy Wales sa torsdag at den gratis online leksikonet er i god økonomisk form, selv om økende mobiltelefonbruk kan redusere fremtidige donasjoner. "Vi har det veldig bra økonomisk," sa Wales til AFP foran Vivatech, en teknologisk messe i Paris for oppstartsbedrifter..

Er Wikipedia virkelig døende?

Wikipedia har dødd siden for minst 100 år siden.

Er Wikipedia barnevennlig?

Wikipedia er ikke trygt for uforsiktige, uten tilsyn. Det er en leksikon som alle kan redigere - noe som betyr at barnemisbrukere og andre kriminelle kan og sannsynligvis redigere den fra hele verden.

10 fantastiske fakta om Simpsons
Hvem er den feteste personen i Simpsons?Hvem har 5 fingre i Simpsons?Hva er Simpsons kjent for?Hva er Mr Burns fullt navn i The Simpsons?Hvor tung er ...
beste moderne simpsons episoder
The Simpsons: 5 flotte episoder fra nylige årstider (& 5 verste episoder fra gullalderen)1 Bad Golden-Age Episode: All Singing, All Dancing (seson...
verste episoden av simpsons
"Worst Episode Ever" er den ellevte episoden av The Simpsons 'tolvte sesong. Den ble først sendt på Fox-nettverket i USA 4. februar 2001....Verste epi...