Tatoveringer

Topp 10 fyrtatoveringer du bør få

Topp 10 fyrtatoveringer du bør få
  1. Hva er en god første tatovering for en fyr?
  2. Hvilke tatoveringer synes gutta er attraktive?
  3. Hvor skal gutta få tatoveringer?
  4. Hva er den mest populære tatoveringen?
  5. Hvilken tatovering betyr å drepe noen?
  6. Hva er gode ideer for en første tatovering?
  7. Hvor er det mest attraktive stedet å få en tatovering?
  8. Er tatoveringer et tegn på usikkerhet?
  9. Hvorfor er tatoveringer så vanedannende?

Hva er en god første tatovering for en fyr?

For eksempel kan det være en god beslutning å få en meningsfull familie, sitat, navn, kors, stamme, løve, hodeskalle, feniks eller ulv. I tillegg har gutta muligheten til å velge hvilken som helst del av den mannlige kroppen for å bli tatovert, inkludert armen, brystet, skulderen, ryggen, benet, håndleddet eller hånden..

Hvilke tatoveringer synes gutta er attraktive?

De fleste gutta er enige om at skulder, øvre del av ryggen eller hoften er de hotteste stedene for kvinner å ha tatoveringer (alle blir vurdert 3,3 på en fem-punkts skala). På baksiden er en ansikts tatovering (ganske overraskende hvis du spør meg) den minst attraktive for både menn og kvinner, og blir vurdert til en 1.4 på skalaen.

Hvor skal gutta få tatoveringer?

Topp 5 populære tatoveringssteder for menn

Hva er den mest populære tatoveringen?

Min innsats ville være at TV-showet Flipper hadde noe å gjøre med det.

Hvilken tatovering betyr å drepe noen?

Rive. En tåre under høyre øye betyr ofte at eieren begikk drap eller forsøkte å gjøre det. Mange får denne tatoveringen hvis en elsket tar tid i fengsel eller har dødd tragisk.

Hva er gode ideer for en første tatovering?

Gode ​​flekker for en første tatovering som du enkelt kan beundre er håndleddet, armen, foten og hånden. Selv om håndtatoveringer har sine utfordringer og mange kunstnere ikke vil jobbe med dem, kan resultatene være verdt det hvis du har en solid ide i tankene og kan finne en profesjonell og anerkjent tatovør..

Hvor er det mest attraktive stedet å få en tatovering?

Utforske sexy flekker for blekk

Deltakerne vurderte de mest attraktive stedene for tatoveringer på en skala fra 1 til 5. For de som er interessert i menn, var den viktigste eiendommen for en tatovering overarmen på 3,8. De som ble tiltrukket av kvinner så et treveisbånd mellom øvre rygg, skulder og hofter.

Er tatoveringer et tegn på usikkerhet?

En persons tatoveringer kan være et tegn på utrygghet, ja. ... Personen kan få flere og flere tatoveringer ettersom det aldri er nok tatoveringer til å dekke sin egen usikkerhet og frykt. Eller kanskje de bare liker kunstverket, og tatoveringene er kanskje ikke hvordan de takler usikkerheten.

Hvorfor er tatoveringer så vanedannende?

Du kan oppleve et adrenalinkick fra prosessen med å få din første tatovering, så adrenalin kan være en av grunnene til at folk går tilbake for flere tatoveringer. Noen adrenalinsøkende atferd kan ligne tvangsmessig eller risikotagende atferd som ofte er forbundet med narkotikamisbruk.

Topp 10 britiske kriminelle filmer
De 20 beste britiske krimfilmene1 av 20. “Lock, Stock and Two Smoking Barrels” (1998) Universal. ... 2 av 20. “Snatch” (2000) Columbia, Sony, TriStar....
Topp 10 meningsfylte filmeksplosjoner i filmhistorien
De beste eksplosjonene i filmhistorienThe Dark Knight (2008)Lethal Weapon 3 (1992)Highlander II: The Quickening (1991)Ride Along (2014)Malone (1987)De...
Topp 10 beste bilder Oscar-vinnere som kunne ha vært
Her er 10 nominerte fra dette tiåret som kunne ha, og kanskje burde ha vunnet beste film.1 Saving Private Ryan (1998)2 Good Will Hunting (1997) ... 3 ...